"ΚΑΘΑΡΗ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ

2013-11-20 21:39

Ο Ναπολεόνι υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες βγήκαν "καθαρές" και θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Ατρόμητου την Πέμπτη. Στο κλειστό η προπόνηση λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
 

Κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το ματς του Ατρόμητου το Σάββατο με την Βέροια αναμένεται να είναι ο Ναπολεόνι με τον Ιταλό επιθετικό να κάνει μαγνητική την Τετάρτη το πρωί η οποία βγήκε "καθαρή".

Ο Ιταλός θα μπει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη και αν βγάλει όλο το πρόγραμμα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην γάμπα τότε θα υπολογίζεται κανονικά.

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τετάρτης αυτή λόγω της έντονης βροχόπτωσης έγινε σε κλειστό γυμναστήριο ενώ το παρών έδωσε κανονικά ο Μιχάλης Σηφάκης παρά τις ελάχιστες ώρες επιστροφής του από το Βουκουρέστι.

Ο διεθνής τερματοφύλακας δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο για την πρόκριση της Εθνικής στο μουντιάλ της Βραζιλίας.

Την Πέμπτη το πρωί οι Μπρίτο, Ταυλαρίδης, Παπουτσογιαννόπουλος θα επισκεφθούν το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα με τη Βέροια.