"ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 51%"

2013-11-29 22:07

Ο Άρης με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Ηλιάδης πείστηκε για τις προθέσεις του επενδυτή, ο οποίος θα πάρει το 100%. Εντός των επόμενων ημερών η οριστικοποίηση της συμφωνίας εκτός απροόπτου.
 

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τον Άρη, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του επίδοξου επενδυτή και του Δημήτρη Ηλιάδη έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, προκειμενου να ενημερώσει τους πάντες για τις διοικητικές εξελίξεις. Αναλυτικά:
 

"Ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των συζητήσεων μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Δημήτρη Ηλιάδη και του υποψήφιου να καλύψει το 100% της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Ηλιάδης επείσθη εξ εγγράφων από τον συνομιλητή του για τις προθέσεις, τους λόγους και το ύψος της επένδυσης που προτίθεται να κάνει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του επενδυτή μόλις γίνει κύριος του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, απόφαση η οποία αναμένεται να υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ακόμη κι αν προκύψει εμπλοκή στο θέμα, σεβόμενη τον κόσμο του ΑΡΗ, θα τοποθετηθεί δημοσίως αναφερόμενη σ’ όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνεχίζει να χειρίζεται το θέμα με την ευθύνη που απαιτεί η αγωνιστική και οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και ζητεί από τον κόσμο της ομάδας μας τη συμπαράσταση του στον αγώνα με τον Πανθρακικό, καθώς η αγαπημένη μας ομάδα υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει πέρα από το αποτέλεσμα της οποιασδήποτε επιχειρηματικής προσπάθειας γιατί είναι ιδέα".