ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ UEFA ΣΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

2013-11-21 20:33

Η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της κάνει αναφορά στις 10 αήττητες ομάδες της Ευρώπης και μέσα σε αυτές είναι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του Μίτσελ. Διαβάστε τι είπε ο Ισπανός.


Αναφορά στις 10 αήττητες ομάδες της Ευρώπης κάνει η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή των Πειραιωτών Μίτσελ ο οποίος τονίζει πως: "κτίζουμε από την αρχή ένα σπίτι και φαντασθείτε πως θα φαίνεται όταν βάλουμε και τα παράθυρα".
 

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

"Ο Πειραιάς έχει 6 πόντους διαφορά από τον ΠΑΟΚ, μετά από 11 ματς και κέρδισε 4-0 τον αντίπαλο του, στον δρόμο για τον 41ο τίτλο του.

Ο Μίτσελ έχει φτιάξει μια ομάδα που πετυχαίνει κατά μέσο όροι 3 γκολ σε κάθε ματς και έβαλε ως στόχο να σπάσει το ρεκόρ του κλαμπ, τα 103 γκολ της περιόδου 1973/74, αλλά και να μη δεχθεί περισσότερα από 13 γκολ, που είναι το κατόρθωμα εκείνης στην ομάδας".

Μάλιστα φιλοξενεί και πρόσφατες δηλώσεις του Μίτσελ: "Είναι σαν να χτίζουμε από την αρχή ένα σπίτι. Αρχικά βρήκαμε το οικόπεδο και μετά βάλαμε τα θεμέλια. Φαντασθείτε πως θα φαίνεται όταν θα βάλουμε και τα παράθυρα. Αρχίζω να βλέπω το σπίτι με τα παράθυρα".

Οι άλλες ομάδες που είναι αήττητες μαζί με τον Ολυμπιακό:

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Μπάγερ Μονάχου (Γερμανία)

Ρόμα (Ιταλία)

Χιμπέρνιανς (Μάλτα)

Πόρτο (Πορτογαλία)

Στεάουα (Ρουμανία)

Σέλτικ (Σκωτία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)