ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

2013-11-19 19:01

Οι διεθνείς έκαναν βόλτα γύρω από το ξενοδοχείο τους στο Βουκουρέστι το μεσημέρι της Τρίτης, προκειμένου να χαλαρώσουν εν όψει του αγώνα με τη Ρουμανία. Εκδηλώσεις λατρείας από τους Έλληνες φιλάθλους, που έχουν κατακλύσει τη ρουμανική πρωτεύουσα.
 

Μία μεσημεριανή βόλτα γύρω από το ξενοδοχείο τους στο Βουκουρέστι ήταν το καλύτερο αγχολυτικό για τους παίκτες της Εθνικής.

Οι διεθνείς περπάτησαν στους δρόμους της ρουμανικής πρωτεύουσας, όπου έπεσαν πάνω σε δεκάδες Έλληνες φιλάθλους και δεν γλίτωσαν τις φωτογραφίες και τις εκδηλώσεις θαυμασμού.

Στο επίκεντρο, όπως άλλωστε συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες, βρέθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, που είδε πολλούς συμπατριώτες μας να τον προσεγγίζουν για μία αναμνηστική φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Οι Έλληνες παίκτες έδειξαν ανεπηρέαστοι από το κλίμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι Ρουμάνοι και όλη τους η συγκέντρωση είναι στραμμένη αποκλειστικά στο πώς θα προκριθούν στην τελική φάση του Μουντιάλ.


Φυσικά, θα έχουν και τη στήριξη δύο χιλιάδων συμπατριωτών μας, οι οποίοι έχουν ήδη κατακλύσει τις καφετέριες της πόλης, ενώ το βράδυ της Τρίτης θα ενισχύσουν με τη φωνή τους την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας στην "Arena Nationala".