Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

2013-11-26 19:15

Μετά την απόφαση του δήμου Θέρμης να προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για την έκταση των 202 στρεμμάτων που απασχολούν τον ΠΑΟΚ για την ανέγερση του αθλητικού του κέντρου, η ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα για το πού βρίσκεται η υπόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το θέμα έχει πάει στην Περιφέρεια και το αργότερο σε ένα μήνα αναμένεται να αρχίσουν να κατατίθενται προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους.

Σίγουρα ένας θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης και θα αποτελέσει έκπληξη αν θα προκύψει κι άλλη πρόταση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στην Περιφέρεια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης βρίσκεται πλέον το θέμα της κατασκευής του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ μετά την αποστολή από τον Δήμο Θέρμης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την προκήρυξη του διαγωνισμού μακροχρόνιας μίσθωσης της έκτασης στην οποία ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να δημιουργήσει το αθλητικό κέντρο.

Ο φάκελος βρίσκεται στον αρμόδιο γενικό γραμματέα της Περιφέρειας, κ. Θανάση Καρούντζο και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης έχει, βάσει νόμου, ένα μήνα περιθώριο να αποφασίσει αν εγκρίνει ή όχι τους όρους του διαγωνισμού.

Η θέση του Δήμου Θέρμης είναι πως η όλη διαδικασία είναι συμμορφούμενη στις προδιαγραφές της νομοθεσίας και αναμένεται από την Περιφέρεια πως εντός των επόμενων ημερών, δίχως άλλες χρονοτριβές, το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί».