ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΟΒΑ

2013-11-20 20:32

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον τραυματισμό που υπέστη ο Δημήτρης Σιόβας στο ματς της Εθνικής, καθώς έχει μια ήπια κάκωση και δεν θα λείψει για πολύ. Επέστρεψαν οι διεθνείς στου Ρέντη.
 

Ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα στο ματς της Εθνικής στην Ρουμανία, όμως ευτυχώς για τον παίκτη, τέλος καλό όλα καλά.

Ο διεθνής αμυντικός, εξετάστηκε την Τετάρτη (20/11) από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μια ήπια κάκωση, που του έχει προκαλέσει οίδημα στο δεξί γόνατο.

Το ευχάριστο είναι πως ο σέντερ μπακ των "ερυθρολεύκων", δεν πονάει και η κλινική του εικόνα δεν εμπνέει ανησυχία, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας. Από 'κει και πέρα, έλαβε τις οδηγίες και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν.

Κατά τ' άλλα, οι διεθνείς επέστρεψαν την Τετάρτη (20/11) στου Ρέντη και φυσικά όσοι αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους, ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και μάλιστα με το πόδι στο γκάζι.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού (από τη μία πλευρά) και σωστής αμυντικής λειτουργίας (από την άλλη).

Η επόμενη προπόνηση των "ερυθρολεύκων" είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (21/11) το πρωί στις 11:00.