ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ

2013-11-26 18:57

Την επομένη της απορριπτικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στην αίτηση της ΠΑΕ Άρης για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, άρχισαν να εντείνονται τα σενάρια για επενδυτή. Η συγκεκριμένη απόφαση κατέδειξε την αναγκαιότητα που υπάρχει στην ΠΑΕ για ρευστό. Τα σενάρια αυτά δεν προκύπτουν από εξωδιοικητικούς παράγοντες αλλά από μέλη της τωρινής διοίκησης της ΠΑΕ και από τον ίδιο τον πρόεδρό της.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης μιλώντας σήμερα στους ποδοσφαιριστές, στην προπόνηση της ομάδας, είπε: «Κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούγεται. Ο Άρης δεν πρόκειται να διαλυθεί ποτέ. Μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο και η ξαστεριά. Προετοιμαστείτε για το σημαντικό ματς της Κυριακής και πολύ σύντομα θα υπάρχουν ευχάριστα νέα για τον Άρη».

Τα υπονοούμενα του Ηλιάδη ήρθε να ενισχύσει το μέλος του δ.σ., Θανάσης Αθανασιάδης, που μίλησε ανοιχτά για προσυμφωνία με επενδυτή. Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον «Arena fm» τόνισε: «Ο επενδυτής προέρχεται από το εξωτερικό και έχει πάρει την απόφαση του, η οποία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις, η άμεση συνάντηση είναι την Πέμπτη και η επόμενη την Δευτέρα. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, αλλά υπάρχει προσυμφωνία. Ξέρει τα δεδομένα, ξέρει τι συμβαίνει και δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό. Την Πέμπτη έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο ίδιος ο επενδυτής, που ενδιαφέρεται να πάρει τον ΑΡΗ».

Την προσεχή Πέμπτη κλείνει και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, συνεπώς ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επενδυτής μπορεί στην πράξη να αποδείξει το ενδιαφέρον του καταβάλλοντας τα απαιτούμενα χρήματα για να γίνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας επικρατεί αναβρασμός και δυσπιστία ως προς αυτές τις δηλώσεις, αφού πολλά έχουν ακούσει κατά καιρούς αλλά επενδυτή δεν έβλεπαν ποτέ. Η Πέμπτη ωστόσο πλησιάζει οπότε θα φανεί αν πράγματι υπάρχει επενδυτής που θα βγάλει από το τέλμα τον Άρη.