ΠΡΟΩΡΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΧΑΚΟΜΠΟ;

2013-11-22 13:38

Βαρύ το κλίμα για τον Σανθ Χακόμπο στον ΠΑΟΚ μετά και το νέο επεισόδιο στην προπόνηση. Χολωμένος και ο παίκτης, αναμένονται εξελίξεις με την επιστροφή του Σαββίδη.
 

Ο Σανθ Χακόμπο ενημερώθηκε πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης από τον Στέφενς ότι δεν θα συμμετάσχει στις προπονήσεις ως την αρχή της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα απολογηθεί στη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα στο τέλος της χθεσινής.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπεριφέρθηκε εκτός ορίων και επιτέθηκε φραστικά σε μέλος του τεχνικού τιμ (σ.σ. το ρεπορτάζ θέλει το συγκεκριμένο μέλος να είναι ο προπονητής των τερματοφυλάκων, Δημήτηρς Μούσιαρης). Καθώς αυτό δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη στη φετινή σεζόν, ο Χουμπ Στέφενς αποφάσισε την τιμωρία του.

Πλέον το κλίμα για τον Ισπανό είναι ιδιαίτερα βαρύ στον ΠΑΟΚ, ενώ και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάση του Χουμπ Στέφενς. Εξελίξεις αναμένονται με την επιστροφή του Ιβάν Σαββίδη και όλα δείχνουν ότι πάμε σε πρόωρη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όσον αφορά την προπόνηση, είχε αυξημένη ένταση και αφιερώθηκε στην τακτική και στις δοκιμές για το κυριακάτικο ματς εναντίον του Άρη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής την ώρα της προπόνησης, διπλό 7 εναντίον 7 με συγκεκριμένους περιορισμούς στο μισό γήπεδο και διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο 11 εναντίον 11, με κανόνες διεξαγωγής αγώνα.

Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Κωνσταντινίδης πρόγραμμα θεραπείας. Η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.