ΧΩΡΙΣ ΦΙΓΚΕΡΟΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

2013-11-29 22:27

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε ο Φιγκερόα, καθώς και την Παρασκευή (29/11) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Δείτε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου.
 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεχθεί το Σάββατο (30/11) στο γήπεδο τηςε Ριζούπολης.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε για μια ακόμα ημέρα τον Λουτσιάνο Φιγκερόα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον άφησε εκτός αποστολής. Επίσης, ατομικό ακολούθησε και ο Εμίρ Μπαϊράμι ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
 

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των "πρασίνων" στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσε μεγάλο βάρος στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ασκήσεις κυκλοφορίας. Στη συνεχεία έγινε δίτερμα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα.

Εκτός από τους Φιγκερόα και Μπαϊράμι, δεν έχουν συμπεριληφθεί και οι τιμωρημένοι Ζέκα και Σίλντενφελντ και ο Ρισβάνης ο οποίος είναι άρρωστος. Αντίθετα σε αυτήν είναι οι Αναστασόπουλος και Δώνης.

Στην αποστολή είναι οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Πράνιτς, Καρέλης, Μπεργκ και Κλωναρίδης.