ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Λαμπρινίδου

2015-08-07 21:52
Στην απόκτηση της Μαρίας Λαμπρινίδου προχώρησε η ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ανακοίνωσε Λαμπρινίδου η ΑΕΚ | onsports.gr
 
Την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν συνέχισε η ΑΕΚ, η οποία απέκτησε τη Μαρία Λαμπρινίδου για το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ.
 
Η ανακοίνωση:
 
«Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Λαμπρινίδου. Η Λαμπρινίδου επιστρέφει στην «Ένωση» μετά από τέσσερα χρόνια και δύο πετυχημένες σεζόν στο εξωτερικό. Η νέα αθλήτρια της ΑΕΚ αγωνίζεται ως Κεντρική, είναι γεννημένη στις 29/06/1986 και έχει ύψος 1.87.Η Λαμπρινίδου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους».
 
Στις πρώτες της δηλώσεις, στο επίσημο σάιτ της ομάδας τόνισε:
 
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή μου τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Ελλάδα. Η Ευρώπη μου χάρισε πολλά σε όλα τα επίπεδα, όμως η ΑΕΚ φέτος μου δίνει την τέλεια ευκαιρία για να γυρίσω σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη. Η προσέγγισή τους ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη προ 4 ετών, καθώς πρόκειται για άλλα πρόσωπα και για αυτό κατά κάποιο τρόπο δεν το βιώνω σαν επιστροφή αλλά απλώς σαν μια νέα επιλογή. Από τα παλιά κρατάω έντονα τη θέρμη του κόσμου της ΑΕΚ, την οποία ανυπομονώ να ξαναζήσω με την έναρξη του πρωταθλήματος».
 
HTML Comment Box is loading comments...