ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Ζήκος

2015-08-20 19:37
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Άκης Ζήκος, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του έπειτα από «χοντρό» επεισόδιο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
 
 
Την παραίτησή του στη διοίκηση της ΑΕΚ έστειλε ο Άκης Ζήκος, έπειτα από έντονο επεισόδιο που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο πρώην, πλέον, γενικός διευθυντής των ακαδημιών της Ένωσης την προηγούμενη Παρασκευή (14/08) είχε φραστικό επεισόδιο με τον εκτελεστικό διευθυντή του «δικεφάλου» για θέμα που είχε να κάνει με την οργάνωση της ομάδας.
 
Συγκεκριμένα, ο Ζήκος δεν είχε φροντίσει να υπάρχει σεκιούριτι στην προπόνηση της Παρασκευής (14/08) στα Σπάτα και έτσι οι γονείς, σύμφωνα με τον κανονισμό, αναγκάστηκαν να μείνουν έξω. Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε τον Μπάγεβιτς, ο οποίος… εξερράγη και επιτέθηκε φραστικά στον 41χρονο άνδρα, ο οποίος δεν απάντησε αλλά παραιτήθηκε.
 
Από την ΑΕΚ, πάντως, περίμεναν ο Ζήκος να αλλάξει την απόφασή του, κάτι που του ζήτησε και ο Σερβοέλληνας. Αυτό, όμως, δεν έγινε ποτέ καθώς η πλευρά του μέχρι πρότινος γενικού διευθυντή των ακαδημιών των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει πως δεν υπήρχε… κώδικας επικοινωνίας με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. 
 
HTML Comment Box is loading comments...