ΑΕΚ: Πρόταση από Σεβίλλη για Τζανετόπουλο!

2015-08-20 12:22
Η ισπανική ομάδα έχει εντοπίσει τον νεαρό αμυντικό από το τμήμα σκάουτινγκ και κατέθεσε πρόταση στην Ένωση για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.
 
 
«Συναγερμός» στην ΑΕΚ, η οποία καλείται να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση. Συγκεκριμένα, στα γραφεία της Ένωσης έφτασε πρόταση, μέσω του Βασίλη Τσιάρτα (σ.σ.: είναι και μάνατζέρ του ποδοσφαιριστή), της Σεβίλλη για την απόκτηση του Άνταμ Τζανετόπουλου με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς 1,5 εκατομμυρίων ευρώ στο τέλος της περιόδου. 
 
Παράλληλα, οι Ανδαλουσιάνοι, που εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση του παίκτη στο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ αλλά τον έχει παρακολουθήσει και το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, προσφέρουν στον «δικέφαλο» και μπόνους συμμετοχών, καθώς σε περίπτωση που ο 20χρονος αγωνιστεί σε τουλάχιστον 25 αγώνες τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα βάλουν στα ταμεία τους άλλα 150.000 ευρώ. 
 
Πλέον στην ΑΕΚ καλούνται είτε να παραχωρήσουν τον παίκτη, είτε να του ανανεώσουν το συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές (αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ετήσιες απολαβές του Τζανετόπουλου είναι μόλις 10.000 ευρώ) και να ανεβάσουν την ρήτρα των 1,5 εκατομμυρίων, ή αλλιώς να την αφαιρέσουν τελείως. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, θα παίξει και η ίδια η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.
 
Από την Ένωση ούτε διαψεύδουν αλλά ούτε επιβεβαιώνουν την είδηση, δηλώνοντας άγνοια, ενώ οι περισσότερες πιθανότητες αναφέρουν ότι ο «δικέφαλος» θα πει αρχικά «όχι» στην πρόταση της Σεβίλλης για την μεταγραφή του παίκτη με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς και θα ζητήσει την απευθείας παραχώρηση του Τζανετόπουλου.
 
HTML Comment Box is loading comments...