Χρίχορτσουκ: «Δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

2015-08-19 22:11
Ο προπονητής της Καμπάλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «πράσινους», αλλά παράλληλα εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος.
 
 
Ο Ρόμαν  Χρίχορτσουκ «έπλεξε» το… εγκώμιο του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες ομάδες που αντιμετώπισε η Καμπάλα, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ σημαντική, σύμφωνα με τον ίδιο, απουσία του Χουσεΐνοφ, που έχει επηρεάσει αρνητικά την ομάδα. Ωστόσο, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για πρόκριση και ανέφερε πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι αύριο (20/08) τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά.
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά: 
 
«Αυτός ήταν ο στόχος, είχαμε κάνει τις επαφές μας, αλλά όπως ξέρετε χάσαμε τον Τζαβίντ Χουσεϊνοφ, τον αρχηγό μας, ενώ δεν παίζει και ο Ουρφάν. Αυτό επηρέασε αρνητικά την ομάδα μας. Πιστεύω όμως ότι οι παίκτες θα κάνουν ότι μπορούν για να περάσει η ομάδα μας στους ομίλους».
 
Για το πόσο επηρεάζει την Καμπάλα η απουσία του Χουσεΐνοφ:
 
«Χάσαμε τον πιο σημαντικό μας παίκτη. Μας επηρέασε αρνητικά, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη».
 
Για τη δυναμική του Παναθηναϊκού: 
 
«Καταλαβαίνουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες που αντιμετωπίσαμε. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι το φαβορί. Αν έχουμε έστω και 1% ελπίδα για τη νίκη, θα κάνουμε ότι περνάει από το… χέρι μας για να την εξαντλήσουμε. Για μένα, πάντως, οι ελπίδες για πρόκριση είναι πολύ μεγαλύτερες από 1%».
 
Για το γεγονός ότι είναι «σφιγμένος» και αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός για την Καμπάλα:
 
«Μάλλον δεν προσέχετε καλά. Είμαι όπως και στις προηγούμενες συνεντεύξεις. Η ψυχολογία της ομάδας είναι καλή και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι». 
 
Για τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:
 
«Κανείς προπονητής δεν θα πει ότι ήρθε για να χάσει. Είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Εμείς θα προσπαθήσουμε με τη σειρά μας για το καλύτερο και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα».
 
Για τα πλάνα ενδεκάδας: 
 
«Δεν έχω αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα».
 
Για το πως θα γιορτάσουν μια ενδεχόμενη πρόκριση:
 
«Είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτούμε. Θα δούμε όταν και αν γίνει αυτό». 
 
Για το αν θα επηρεάσει η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:
 
«Η κακή κατάσταση του γηπέδου θα επηρεάσει και τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε οργανωμένα, πάντως, και δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».
 
HTML Comment Box is loading comments...