Επέκταση της Ευρωλίγκας στην Κίνα

2015-07-16 22:52
Σε συμφωνία με κολοσσό των media στην Ασία προχώρησε ο Τζόρντι Μπερτομέου, η οποία θα αποφέρει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία.
 
 Επέκταση της Ευρωλίγκας στην Κίνα
 
Προσπάθειες για να διευρύνει ακόμα περισσότερη την προβολή της Ευρωλίγκας κάνει ο Τζόρντι Μπερτομέου. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague επικύρωσε το νέο μνημόνιο συνεργασίας της διοργάνωσης με την HBN, που αποτελεί κολοσσό στον τομέα των media στην Κίνα.
 
Σε εκδήλωση που έγινε σήμερα την Πέμπτη επισημοποιήθηκε η συμφωνία, που θα αποφέρει στην διοργάνωση πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ αλλά και προβολή στην Άπω Ανατολή.
 
Ο Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε πως «Από το 2007, η Ασία είναι ένας από τους βασικούς συμπαίκτες μας στην προσπάθεια για εξάπλωση σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Σήμερα ξεκινάμε μία νέα περιπέτεια στην Κίνα, όπου δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη παρέα».
 
Από την πλευρά του, ο Ράνσενγκ Τσεν (πρόεδρος της HBN) ανέφερε πως «όπως ξέρουμε, η Ευρωλίγκα είναι το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ της Ευρώπης. Σε αυτή συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες της ηπείρου, οπότε γνωρίζουμε τις περισσότερες ομάδες. Πιστεύουμε πως αυτή η συνεργασία μπορεί να αποφέρει πολλά κέρδη και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγορά».
 
HTML Comment Box is loading comments...