Επιστρέφει το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού

2015-05-18 14:19
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα από την Μαδρίτη και στρέφει άμεσα την προσοχή του στο πρωτάθλημα – Αναμένεται κόσμος και υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
 
 
Στον Ολυμπιακό υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα στο Final 4, ωστόσο άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν ότι η ομάδα φέτος έκανε υπέρβαση. Η απογοήτευση για τη μη κατάκτηση της Ευρωλίγκας δεν θα κρατήσει πολύ καθώς, η ομάδα στρέφει άμεσα την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις. Άλλωστε αυτό που έλεγαν σε κάθε τόνο χθες μετά τη λήξη του τελικού, είναι ότι ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα.
 
Ο Ολυμπιακός έκανε ένα υπέροχο ταξίδι στην Ευρώπη, στο οποίο έφτασε μέχρι εκεί που… έφταναν τα πόδια του και ακόμα παρά πέρα. Η Ρεάλ ήταν σαφώς ποιοτικότερη και πιο πλήρης, κάτι που οι «ερυθρόλευκοι» το γνωρίζουν και το παραδέχονται. Η αποστολή του συγκροτήματος του Σφαιρόπουλου φτάνει σήμερα στην Αθήνα και προσγειώνεται στις 17:30, την ώρα που οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να υποδεχθούν θερμά τους παίκτες της ομάδας.
 
Άλλωστε χθες, μετά το τέλος του τελικού, στα social media μόνο καλά λόγια είχαν να πουν οι φίλοι του Ολυμπιακού για την ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη στο ΣΕΦ υποδέχεται τον Κόροιβο για τα play off του πρωταθλήματος και περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν.
 
HTML Comment Box is loading comments...