Εθνική Ελλάδας: Έφτασε στην Ξάνθη

2015-08-20 19:02
Στην ακριτική πόλη, όπου θα συμμετέχει σε φιλικό τουρνουά, έφτασε η αποστολή της «γαλανόλευκης».

 
Στην Ξάνθη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (20/08) η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Σε αυτή θυμίζουμε πως δεν βρίσκονται οι Γιάννης Αθηναίου και Ζήσης Σαρικόπουλος, που έχουν «κοπεί» από τον Φώτη Κατσικάρη, ενώ η «επίσημη αγαπημένη» βρίσκεται στην πόλη της Θράκης για να συμμετάσχει σε τοπικό φιλικό τουρνουά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Τσεχία (21/08), Βοσνία (22/08) και Ρωσία (23/08).
 
Η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στις τρεις αυτές αναμετρήσεις είναι αμφίβολη, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρούνταν από ένα πρόβλημα τραυματισμού και, αν και προπονήθηκε κανονικά χθες (19/08), ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του εφόσον δεν είναι 100% καλά. Στόχος στα εν λόγω παιχνίδια είναι να βρει την αγωνιστική της «ταυτότητα» η Εθνική.
 
Αυτό ανέφερε και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν την αναχώρηση για την Ξάνθη. «Μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώσαμε έναν κύκλο της προετοιμασίας στον οποίο δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση και πλέον από τα ματς της Ξάνθης θα πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι προπονητές εντόπισαν κι από τα πρώτα φιλικά, έστω κι αν ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, κάποια σημεία στα οποία επιμείναμε και δουλέψαμε περισσότερο. 
 
Τώρα, που όλοι νιώθουμε και λιγότερο “σφιγμένοι” από τις δυνατές προπονήσεις των πρώτων ημερών, θα πρέπει να αρχίσουμε να τα εμφανίζουμε με μεγαλύτερη συνέπεια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προχωράμε ένα βήμα κάθε φορά και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στην Ξάνθη στοιχεία από την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας και τη φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του φόργουοντ των Πρωταθλητών Ελλάδας.
 
HTML Comment Box is loading comments...