Εθνική Ελλάδας: «Κόπηκε» ο Σαρικόπουλος

2015-08-19 21:04
Χωρίς τον σέντερ της ΑΕΚ θα συνεχιστεί η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» – Προπονήθηκε ο Σπανούλης.
 
«Κόπηκε» ο Σαρικόπουλος | onsports.gr
 
Με 14 παίκτες θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας. Αρχικά, είχε «κοπεί» ο Γιάννης Αθηναίου, που είχε έρθει για λίγο καιρό ώστε να καλύψει το κενό του Σπανούλη, ενώ τώρα σειρά ήρθε να αποχωρήσει ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος όλο αυτό τον καιρό έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και η προσφορά του ήταν πολύτιμη, ιδιαίτερα στις προπονήσεις. 
 
Κανονικά προπονήθηκε σήμερα (19/08) ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα ταξιδέψει κανονικά αύριο (20/08) μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Ξάνθη. Στην ακριτική πόλη η «επίσημη αγαπημένη» θα συμμετέχει σε φιλικό τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία (21/08), Βοσνία (22/08) και Ρωσία (23/08).
 
Από εκεί και πέρα, ο Φώτης Κατσικάρης έκανε δηλώσεις για το πώς… κυλάει η προετοιμασία. «Μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας και τα τρία πρώτα φιλικά που είχαμε στον προγραμματισμό, ολοκληρώθηκε ένα κομμάτι που είχε κύριο ως στόχο την φυσική κατάσταση των παικτών και τη συμμετοχή όλων τους στα χρονικά περιθώρια που τους επιτρεπόταν. Το κύριο μέλημα μέχρι τώρα ήταν να φέρουμε όλους τους παίκτες στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ δευτερεύοντα και τριτεύοντα ίσως ρόλο είχε το κομμάτι της τακτικής σε αυτά τα παιχνίδια που μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε και προπονητικά. 
 
Από ‘δω και πέρα όμως και με την ομάδα να έχει φτάσει σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αρχίζουν τα παιχνίδια στα οποία θα βάλουμε το κομμάτι της τακτικής, θα βάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και τη φιλοσοφία που θα πρέπει να έχει η ομάδα. Θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να έχει τα λιγότερα κενά διαστήματα και να λειτουργεί κατά τέτοιο τρόπο που θα μας επιτρέψει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα πάνω σε αυτά που δουλεύουμε και σε αυτά που θέλουμε να εφαρμόσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.
 
HTML Comment Box is loading comments...