Γιουβέντους: Δεκάρι πολυτελείας

2015-07-08 22:53
Η Γιουβέντους ψάχνει τον επόμενο που θα φορέσει το νούμερο 10 και για αυτό κοιτάει ψηλά. Δείτε τα δύο ονόματα που ακούγονται έντονα.

juventus-numero-10-570x264
 
Μετά τον Ντελ Πιέρο βρέθηκε ο Τέβεζ. Ο Τέβεζ σε δύο χρόνια έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του για να αποδείξει ότι άντεχε το βάρος της φανέλας και στη τελική βγήκε νικητής. Τώρα, όμως, το ιστορικό αυτό νούμερο, που έχουν φορέσει και οι Σιβόρι, Πλατινί, Μπάτζιο για τη Γιουβέντους, ψάχνει... ιδιοκτήτη. Και όπως αναμενόταν η Γιουβέντους δε διατίθεται να το δώσει όπου κι όπου. Για αυτόν τον λόγο αλλά και για την ενδυνάμωση του ρόστερ, η διοίκηση ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που θα φορέσει το 10 και θα γράψει ιστορία για την ομάδα.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι δύο, ωστόσο οι περιπτώσεις τους κυρίως λόγω οικονομικών, είναι αρκετά δύσκολες. Μάριο Γκέτσε και Όσκαρ βλέπουν να μην έχουν τόσο μέλλον στην ομάδα τους και δε θα τους πείραζε να μετακινηθούν στους δευτεραθλητές Ευρώπης. Αμφότεροι αρέσουν στον Αλέγκρι, όμως επίσης αμφότεροι κοστολογούνται κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει ήδη ξοδέψει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ και μένει να δούμε αν είναι διατεθειμένη να τα «εκατοστήσει».