Γιουβέντους: Συμφώνησε με Ντράξλερ

2015-07-22 21:24
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Ιταλίας η Γιουβέντους, ήρθε σε συμφωνία με τον Τζούλιαν Ντράξλερ για τη μεταγραφή του από τη Σάλκε.

 
Μόνο η συμφωνία με τη Σάλκε και ένας ακόμα παράγοντας απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζούλιαν Ντράξλερ στη Γιουβέντους. Ο νεαρός αστέρας είχε εξασφαλίσει άδεια από τους «μπλε» για να μιλήσει με τη «γηραιά κυρία» και όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ιταλίας συμφώνησε σε όλα με τους «μπιανκονέρι».
 
Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους 2.7 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι η Γιουβέντους, η οποία είναι διατεθειμένη να βάλει στο ρόστερ της έναν ακόμη Γερμανό μετά τον Σάμι Κεντίρα, αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ στη Σάλκε για να πάρει την συγκατάθεσή της.

Ωστόσο, η Sport Mediaset αναφέρει ότι οι Τορινέζοι τρενάρουν λίγο τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού έχουν δώσει προτεραιότητα σε αυτή του Μάριο Γκέτσε. Η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς την επόμενη χρονιά, αλλά εκείνος ακόμη το σκέφτεται και παρουσιάζεται διστακτικός. Από εκείνον, επομένως, εξαρτάται και το αν θα προχωρήσει του Ντράξλερ.

 

HTML Comment Box is loading comments...