Γκαμπάλα: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο επειδή «έκραξε» τον Χουσεΐνοφ!

2015-08-09 22:06
Τραγικό θάνατο από ξυλοδαρμό βρήκε ο 30χρονος Ρασίμ Αλίεφ, επειδή σχολίασε αρνητικά την κίνηση του φορ της Γκαμπάλα να σηκώσει την τουρκική σημαία στην Κύπρο.

 
Με τη ζωή του πλήρωσε ο Ρασίμ Αλίεφ την κριτική που άσκησε κατά του αρχηγού της Καμπάλα, Τζαβίντ Χουσεΐνοφ. Σε μία ασύλληπτη ιστορία, που βάφτηκε με αίμα, ο 31χρονος δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου επειδή εξέφρασε τη γνώμη του. Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, με τη σειρά. Η Καμπάλα, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε στον γ’ προκριματικό γύρο τον Απόλλωνα Λεμεσσού.
 
Ο αρχηγός του συλλόγου, Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, πανηγύρισε υψώνοντας μία τουρκική σημαία και για το λόγο αυτό ο Ρασίμ Αλίεφ του άσκησε σκληρή κριτική. «Δεν θέλω τέτοιοι αγενείς άντρες που δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν να εκπροσωπούν την χώρα μου στην Ευρώπη», έγραψε στο facebook την Παρασκευή (7/9) ο 31χρονος δημοσιογράφος.
 
Η ενέργειά του αυτή, όμως, έμελλε να έχει τραγική εξέλιξη. Ο εκλιπών δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον, που του συστήθηκε ως ξάδερφος του Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, και του ζήτησε συνάντηση. Εκεί ο Ρασίμ Αλίεφ έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έξι άνδρες. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε πλευρά και είχε χάσει την ακοή του από το αριστερό αυτί.
 
Την Κυριακή (9/8), ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά του και ήδη έχει διαταχθεί έρευνα για να ριχθεί φως στην υπόθεση. Την ίδια ώρα, οι δράστες φυσικά αναζητούνται. Η Καμπάλα, πάντως, ξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό. Παράλληλα, ενημέρωσε πως μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, ο Τζαβίντ Χουσεΐνοφ θα παραμείνει εκτός ομάδας.
 
HTML Comment Box is loading comments...