Μαρσέιγ: Φαβορί ο Μίτσελ για τον πάγκο

2015-08-18 23:40
Ο Μίτσελ είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Μαρσέιγ και έτσι να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Καέν.
 
Φαβορί ο Μίτσελ για τον πάγκο της Μαρσέιγ
 
Ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ισπανός τεχνικός θα είναι την Τετάρτη (19/08) στην Μασσαλία για να υπογράψει, ενώ άλλα δημοσιεύματα υπογραμμίζουν ότι «παίζουν» ακόμα το όνομα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, αλλά και ενός τρίτου προπονητή. Πάν τωως, το «beIN Sports» αποκαλύπτει πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και συμπληρώνει ότι πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει την Τετάρτη (19/8) στη Γαλλία για τις υπογραφές.
 
Από την άλλη, σύμφωνα με την «La Provence» και την «L'equipe» ο 52άχρονος Ισπανός είναι στην κορυφή της λίστας που έχει η διοίκηση της Μαρσέιγ με υποψηφίους προπονητές για τον πάγκο της ομάδας. Αυτά τα δύο Μέσα τονίζουν ότι σ’ αυτή τη λίστα ακολουθεί το όνομα του Ρομπέρτο Νταναντόνι, ενώ υπάρχει και τρίτος τεχνικός. Να αναφέρουμε πως ο Μίτσελ μετά την απομάκρυνσή του από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, τον Ιανουάριο του 2015, δεν είχε βρει σύλλογο.
 
HTML Comment Box is loading comments...