Μίλαν για Γκουντογκάν

2015-07-07 23:02
Στη μεταγραφική λίστα της Μίλαν είναι ο Ιλκάι Γκουντογκάν, παρά το νέο συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ που υπέγραψε, σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα.
 
ilkay1
 
Πριν από λίγους μήνες ο Ιλκάι Γκουντογκάν είχε ανακοινώσει πως δεν θα ανανέωνε με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και όλα έδειχναν πως θα αποχωρούσε αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να μην χαθεί σαν ελεύθερος.
 
Τα δεδομένα άλλαξαν από τη στιγμή που τελικά ο Γερμανός υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2017, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό δεν άρεσε και τόσο στον κόσμο της ομάδας.
 
Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί πιστεύουν πως ο διεθνής χαφ θέλει να μείνει στην ομάδα τους προκειμένου να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς και εν συνεχεία να αποχωρήσει. Όλα τα παραπάνω θέλει να εκμεταλλευτεί η Μίλαν, που έχει στη λίστα της τον παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.
 
Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», οι «ροσονέρι» ετοιμάζουν μια πρόταση που φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ και πιστεύουν πως μπορούν να αποσπάσουν το «ναι» της Μπορούσια, η οποία ξέρει πως θα χάσει τον παίκτη αργά ή γρήγορα.
 
HTML Comment Box is loading comments...