ΠΑΟΚ: Ανανέωσε με Αλβανό

2015-07-21 18:50
Με τα «ασπρόμαυρα» για δύο ακόμα χρόνια θα αγωνίζεται ο 35χρονος αθλητής.


 
Ο Αλέξης Αλβανός αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς λόγους που ο ΠΑΟΚ απέκτησε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του στο χάντμπολ. Από τη στιγμή, ωστόσο, που το συμβόλαιό του είχε ολοκληρωθεί πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. ΑΕΚ και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ του είχαν επίσημα χτυπήσει την πόρτα.
 
Οι συζητήσεις του, όμως, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέληξαν σε «γάμο» και ο 35χρονος δεξιός ίντερ έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Με τον τρόπο αυτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον πιο ποιοτικό του παίκτη, ο οποίος έθεσε ψηλά τον πήχη για ακόμα μία σεζόν.
 
«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, που οι προοπτικές του δεν έχουν ταβάνι. Το νταμπλ που πανηγυρίσαμε πριν δύο μήνες δεν είναι το αποκορύφωμα. Φέτος ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια για τη δημιουργία μίας ομάδας που δεν θα περιορίζεται εντός συνόρων και θα βάλουμε τις βάσεις για κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας», είπε ο Αλβανός.
 
Από την πλευρά του ο έφορος Γρηγόρης Πετρίδης ανέφερε: «Εξαρχής προτεραιότητά μας, για τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, ήταν η παραμονή του Αλέξη Αλβανού, ενός αθλητή με αδιαμφισβήτητη αγωνιστική αξία και ήθος, ενός άξιου πρεσβευτή όσων αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ. Για τα επόμενα δύο χρόνια η συνεργασία μας δεν θα περιοριστεί σε όσα θα κάνει ο Αλέξης στον αγωνιστικό χώρο.
 
Αντιθέτως θα είναι πρωταγωνιστής σε μία προσπάθεια πλήρους αναδιοργάνωσης του τμήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ακαδημιών και την περεταίρω πρόοδο της ανδρικής ομάδας. Πέρσι του ευχήθηκα να γεράσει στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η περσινή ευχή γίνεται πράξη».
 
HTML Comment Box is loading comments...