Ράμος: «Η καρδιά και το μυαλό μου είναι πάντα στη Ρεάλ»

2015-08-17 18:38
Ο Σέρχιο Ράμος δεν άκουσε τη λογική, αλλά την καρδιά του και γι' αυτό το λόγο ανανέωσε την συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2020.
 

 
Τέλος καλό όλα καλά. Παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη πέντε χρόνια. Έτσι, ο Ισπανός στόπερ θα φοράει τη φανέλα της «βασίλισσας» ως το 2020 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως προχώρησε σε αυτή τη πράξη γιατί άκουσε τη καρδιά του και όχι το μυαλό του.
 
«Εδώ είμαι ευτυχισμένος, οπότε γιατί να χάσω το χρόνο μου και να πάω αλλού; Ανέκαθεν ήταν πρόθεσή μου να σταματήσω εδώ την καριέρα μου. Για μένα είναι όνειρο να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και μεγάλη τιμή πλέον να είμαι αρχηγός της», ανέφερε ο 29χρονος άσος στην ειδική τελετή που έγινε στο «Μπερναμπέου».
 
«Ποτέ δεν ήταν κίνητρο για μένα τα χρήματα. Το παν είναι να είμαι χαρούμενος εγώ και η οικογένειά μου. Ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα οικονομικό για να ανανεώσω με τη Ρεάλ. Τα βρήκαμε σε πέντε λεπτά. Αν ήταν θέμα χρημάτων, δεν θα έμενα. Ποτέ, άλλωστε, δεν είπα πως θέλω να φύγω. Απλώς ήθελα να φτιάξουμε κάποια πράγματα, που δεν έχουν να κάνουν με τα λεφτά. Η καρδιά και το μυαλό μου είναι πάντα στη Ρεάλ», πρόσθεσε.
 
«Δεν φοβάμαι πιθανές αντιδράσεις σε βάρος μου στο γήπεδο. Ελπίζω να μου επιστρέψουν την αγάπη μου νιώθω γι’ αυτούς και που πάντα μου έδειχναν απλόχερα», τόνισε για το γεγονός ότι η κερκίρα σε κάποιες περιπτώσεις τα έχει βάλει μαζί του.
 
Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είπε από τη δική του πλευρά: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το σύλλογο. Ρεάλ και Σέρχιο Ράμος θα είναι για πάντα μαζί. Από την πρώτη μέρα που ο Σέρχιο Ράμος ήρθε εδώ ήθελε να γράψει ιστορία με τη Ρεάλ και αυτό έκανε για τον εαυτό του, αλλά και το σύλλογο».

 

HTML Comment Box is loading comments...