Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει και Σεμπάγιος

2015-07-30 21:36
Έναν ακόμα παίκτη της πρωταθλήτριας Ευρώπης Κ19 θέλει να κάνει δικό της η Ρεάλ Μαδρίτης με την απόκτηση του Ντιέγκο Σεμπάγιος από τη Μπέτις.

1438243046_extras_noticia_foton_7_0
 
Μπορεί η χρόνια τακτική της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι οι ακριβές μεταγραφές, αλλά παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου κινούνται για παίκτες με άμεσο μέλλον. Πριν λίγους μήνες οι «μερένχες» απέκτησαν του Όντεγκαρντ και Ασένσιο, ενώ βρίσκονται μια... ανάσα από την απόκτηση του αρχηγού της Ισπανίας Κ19, Χεσούς Βαγέχο.
 
Η «Βασίλισσα» δεν σταματάει εκεί, καθώς έχει βάλει σκοπό να ολοκληρώσει άμεσα και τη μεταγραφή του Ντιέγκο Σεμπάγιος από τη Ρεάλ Μπέτις. Ο 19χρονος έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο του και η Ρεάλ θέλει να το εκμεταλλευτεί χωρίς να βγάλει κάποιο ποσό από τα ταμεία της.
 
Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι αναμένεται να προσφέρουν ένα φιλικό με τα έσοδα στους Ανδαλουσιάνους, τον παίκτη για ένα χρόνο δανεικό μαζί με τον Μάρκο Ασένσιο, και αυτόν σαν δανεικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει και απομένει μόνο το τελικό «Οκ» της Ρεάλ Μπέτις.
 
HTML Comment Box is loading comments...