Ρόμα: Ανακοινώθηκε ο «εκλεκτός»

2015-08-19 23:04
Τον ποδοσφαιριστή που αναζητούσαν για το κέντρο της άμυνας ανακοίνωσαν σήμερα (19/08) οι «τζιαλορόσι», οι οποίοι έκαναν δικό τους τον Αντόνιο Ρούντιγκερ.
 
 
Συμπαίκτης με τον Κώστα Μανωλά θα είναι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα (19/08) από την Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» είχαν βγει στο μεταγραφικό… παζάρι ψάχνοντας κεντρικό αμυντικό, προσπάθησαν αρχικά να κάνουν δικό τους τον Σακό της Λίβερπουλ, όμως ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, δεν… άναψε το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του παίκτη και έτσι η ομάδα της «αιώνιας πόλης» στράφηκε στην περίπτωση του 22χρονου.
 
Οι Ρωμαίοι είχαν φθάσει σε συμφωνία με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό από την Κυριακή (16/08) και για την απόκτηση του Γερμανού διεθνή από το 2014 με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο κατέβαλλαν το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Στουτγκάρδη θα βάλλει άλλα εννέα «χαρτιά» στο ταμείο της το επόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που η Ρόμα ικανοποιηθεί από την απόδοση του Ρούντιγκερ και ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς η οποία υπάρχει στη συμφωνία.
 
HTML Comment Box is loading comments...