Σε δίκη για τα «στημένα» ο Κόντε

2015-07-07 22:23
Ο Αντόνιο Κόντε συνεχίζει να «ταλαιπωρείται» από την υπόθεση των «στημένων» στην Ιταλία, από την εποχή που ήταν τεχνικός στη Σιένα, και κλήθηκε σε δίκη.
 
Σε δίκη για τα «στημένα» ο Κόντε!
 
Να θυμίσουμε πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας έχει ήδη εκτίσει τιμωρία τεσσάρων μηνών το 2012 με την κατηγορία ότι απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με δύο «ύποπτα» ματς, όταν ήταν τεχνικός στην Σιένα.
 
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο της Κρεμόνα πήρε την απόφαση ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους μαζί με άλλα 103 άτομα να παραστούν σε δίκη που αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση.
 
Είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες μέρες γράφτηκε στα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου ότι «παίζει» το ενδεχόμενο ο 46άχρονος προπονητής μπορεί να παραιτείται από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας, με στόχο να αφοσιωθεί στην υπεράσπιση του ονόματός του.
 
Βέβαια, από την Ομοσπονδία της Ιταλίας είχε διαψεύσει τις σχετικές φήμες και πηγές ανέφεραν πως ο Αντόνιο Κόντε δεν θα αφήσει τον πάγκο της εθνικής πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, δηλαδή μετά και την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του EURO 2016.
 
HTML Comment Box is loading comments...