Σοκαριστικός τραυματισμός τερματοφύλακα

2015-08-17 20:11
Ο 19χρονος τερματοφύλακας της Φιρτ ΙΙ, Μπάστιαν Λερχ, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από σύγκρουση με αντίπαλο. 
 
 
Τη ζωή του κόντεψε να χάσει ο 19χρονος τερματοφύλακας της Γκρόιτερ Φιρτ ΙΙ, Μπάστιαν Λερχ, μετά από σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με την Μπούχμπαχ, για την τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας. Ήταν στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο επιθετικός της Μπούχμπαχ, Στέφαν Άλσινγκερ, βρήκε με τις τάπες τον άτυχο τερματοφύλακα στο κεφάλι, τρυπώντας το κρανίο του.
 
Αν και του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραύματος (σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις) και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο από νευροχειρούργο. Ο Μπάστιαν Λερχ μιλώντας στην «Bild» ανέφερε ότι με την εγχείρηση απέφυγε τον κίνδυνο, ενώ τόνισε ότι δεν θυμόταν τίποτα από το περιστατικό.
 
Ο τεχνικός διευθυντής της Γκρόιτερ Φιρτ δήλωσε ότι θα δουν το υλικό του βίντεο από τον τραυματισμό του Λερχ και θα πάρουν κι άλλες μαρτυρίες και θα αποφασίσουν αν θα πάρουν μέτρα εναντίον του Άλσινγκερ. Πάντως, στον αγώνα ο επιθετικός της Μπούχμπαχ τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα...
 
 
 
HTML Comment Box is loading comments...