Στον Ολυμπιακό η Ελευθεριάδου

2015-08-10 18:20
Την 17χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης απέκτησαν οι Πειραιώτες.
 
 
Προσθήκη με φόντο και το μέλλον έκανε ο Ολυμπιακός στο πόλο γυναικών, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τη Δευτέρα (10/8) τη Νικόλ Ελευθεριάδου. Η 17χρονη πολίστρια έχει καταφέρει μεταξύ άλλων να κατακτήσει έως τώρα δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την Εθνική Νέων γυναικών.
 
Αναλυτικάη ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ελληνίδα πολίστρια Νικόλ Ελευθεριάδου.
 
Η Νικόλ Ελευθεριάδου γεννήθηκε στις 17/1/1998, έχει ύψος 1,75μ. και αγωνίζεται στην περιφέρεια. Έχει κατακτήσει δυο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με την Εθνική Νέων Γυναικών το 2014 στην Όστια και το 2013 με την Εθνική Νεανίδων στην Κωνσταντινούπολη ενώ φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τις Νεάνιδες στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού. Το 2014 μαζί με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κατέλαβε και την 4η θέση με την Εθνική Νέων Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Μαδρίτη».
 
Στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου η Νικόλ Ελευθεριάδου τόνισε τα εξής: «Είναι ένα τεράστιο βήμα για την προσωπική μου καριέρα και πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να κάνω. Να έρθω στον Ολυμπιακό που είναι τεράστιος σύλλογος έτσι ώστε να βελτιωθώ και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Λόγω της γνωριμίας μου με τις συμπαίκτριες μου από την Εθνική ομάδα, θα αφομοιωθώ γρήγορα στην ομάδα και θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη».
 
HTML Comment Box is loading comments...