Βαλένθια: Πιέζει για μεταγραφή ο Οταμέντι

2015-08-16 14:34
Ο Αργεντινός στόπερ απουσίασε αδικαιολόγητα από τη σημερινή (16/08) προπόνηση των «νυχτερίδων», πιέζοντας έτσι την διοίκηση της ισπανικής ομάδας για να τον παραχωρήσει.
 
 
Σε… Ραχίμ Στέρλινγκ τείνει να εξελιχθεί ο Νικολάς Οταμέντι. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός κάνει παιχνίδια τακτικής, απουσιάζοντας αδικαιολόγητα από τη σημερινή (16/08) πρωινή προπόνηση της Βαλένθια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσει τους ανθρώπους των «νυχτερίδων» για να τον παραχωρήσουν.
 
Συγκεκριμένα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν στην Αγγλία τον Αργεντινό άσο, ωστόσο η διοίκηση της ισπανικής ομάδας είναι αρνητική στην παραχώρηση του παίκτη, απορρίπτοντας έτσι τις προσφορές που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στα γραφεία του συλλόγου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η απολογία του Οταμέντι, ο οποίος και το προηγούμενο διάστημα πίεζε την Βαλένθια να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή, στους ιθύνοντες των «νυχτερίδων» θα γίνει σήμερα (16/08) και οι δύο… άσπονδες συμπολίτισσες περιμένουν την αντίδραση της Βαλένθια.
 
HTML Comment Box is loading comments...